Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Pomor riba u Jablanici (VIDEO, FOTO)

Građani Medveđe primetili su pomor riba u reku Jablanica. Pomor riba dogodio se baš u delu reke gde se nalazi cev za otpadne vode u Novom naselju. U toku dana redakciji našeg portala dostavljene su slike i snimak koji možete pogledati u nastavku.

Da li će nadležne inspekcije obaviti analize, da li se od kanalizacione vode desio ovaj akcident ili šta je tačan uzrok pomora za sada još nije poznato. Ono što je poznato svim građanima opštine Medveđa je to, da se ovako nešto ne događa po prvi put ali da niko do sada nije reagovao.

   

   

Pogledajte fotografije na kojima se vidi kako se kanalizacija iz obližnjih kuća u Novom naselju uliva u reku Jablanica, u Medveđi.

    

„Sva kanalizacija iz obližnjih kuća uliva se u ovo malo jezero a jezero u reku Jablanicu. Ovo je taj deo gde se kanalizacija uliva u reku, svake druge nedelje sve u reku ugine zbog fekalija i otrovnih materija. Ponor je bio veći ali je reka sve odnela nizvodno prema Lebanu“ – kaže za naš portal čitalac koji nam je dostavio snimak i fotografije.

   

   

 

(Info centar juga)