Društvo Jablanički okrug Medveđa Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Predsednik obišao radove na asfaltiranju ulica

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić obišao je radove na asfaltiranju dela ulice Solunskih ratnika i Jablaničke, kao i deo Mlinske ulice do Nove zaobilaznice.


Da podsetimo, u prethodnom periodu urađena je kompletna putna infrastruktura: vodovod, javna rasveta, kanalizacija i atmosferska kanalizacija u ulici Nova zaobilaznica, i zbog radova na povezivanju i priključenju magistralnog cevovoda sa ulicom Solunskih ratnika, iskopan je delimično kolovoz i u ovoj ulici.

Asfaltiranje je finansirano sredstvima za održavanje asfaltnog kolovoza. Izdvojena sredstva za te namene u 2018. godini iznosila su 10 miliona dinara. Delom iz tih sredstava su u proteklom periodu sanirane udarne rupe na svim asfaltnih putnim pravcima na teritoriji opštine Medveđa, a ostatkom su asfaltirane pomenute ulice.


Dragan Kovinić, šef ispostave firme „TRACE” PZP Vranje d.o. koja je izvođač na radovima asfaltiranja, ističe da je preduzeće dalo sve od sebe da se što pre uradi završni sloj asfalta u ulici Solunskih ratnika.

(Kraj)