Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Medveđa: Predstavnici liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ noćas predali listu kandidata za odbornike

Predstavnici liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, u koaliciji sa PUPS-om i Pokretom socijalista, prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore u Medveđi, koji će se održati 3. aprila ove godine.

Odmah nakon raspisivanja parlamentarnih i lokalnih izbora veliki broj pristalica Srpske napredne stranke okupio se ispred Povereništva u Medveđi kako bi svojim potpisom podržali listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Izborna lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ predata je pod rednim brojem jedan posle ponoći u prostorijama Opštinske izborne komisije.  Prvi na listi odborničkih kandidata je sadašnji predsednik Privremenog organa u Medveđi, Dragan Kulić, koji je istako da je listu Srpske napredne stranke podržao svojim potpisima veliki  broj građana opštine Medveđa.

„Izborna lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ predata je 16. februara u ranim jutranjim časovima. Doneto je rešenje o proglasenju izborne liste. Rok za predaju ostalih izbornih lista je najkasnije 20 dana pre dana glasanja, nakon čega ćemo znati za koga će sve građani moći da glasaju“ rekao je za Infocentar juga Ivan Kostić, predsednik Izborne komisije opštine Medveđa.

Građani će 3. aprila tekuće godine moći da izađu na jedno od 25 biračkih mesta, od kojih su dva u samoj Medveđi, i glasati za 25 svojih predstavnika u lokalnom parlamentu.

infocentarjug.rs