Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Politika Sijarinska banja Vesti

MEDVEĐA: Ženska mreža SNS-a osuđuje svaki vid nasilja nad ženama

Sanja Radojević, Koordinator ženske mreže OO SNS-a u Medveđi danas u svojoj izjavi osudila vandalsko ponašanje glumca, Sergeja Trifunovića.

Radojevićka je navela da vređanje žena u našem društvu ne treba da bude prihvatljivo ponašanje. Pozvala je takođe sve žene članice Saveza za Srbiju da se ograde od Trifunovićevih izjava i objava na društvenim mrežama.

U Srbiji danas niko ne treba da bude gnusno vređan zbog svog političkog stava, a pogotovo novinarke koje obavljaju svoj posao. To nije Srbija za koju se mi zalažemo i takvo ponašanje treba da bude neprihvatljivo za naše društvo. Mi se borimo za naprednu Srbiju u kojoj i žene i muškarci imaju jednaka prava.“ – kazala je Radojevićeva.

Jasmina Jovanović Rakić, zamenik koordinatora ženske mreže OO SNS-a u Medveđi pozvala je sve žene da se ograde od izjava i osude ponašanje Sergeja Trifunovića. Navodeći da takvo ponašanje ne priliči jednom glumcu koji je javna ličnost i ima medijski prostor.

Navela je takođe da svom snagom podržavaju politiku Aleksandra Vučića.

„Borbu za ekonomski jaču Srbiju bez nasilja. Borbu za Srbiju koja ima ugled u svetu i borbu za radna mesta. Danas je teško stati uz Aleksandra Vučića jer strani plaćenici napadaju, vređaju i bez obzira na pol. Ne bi trebalo da neko trpi vređanje i maltretiranje samo zato jer podržava Aleksandra Vučića i SNS. Ne smemo da dozvolimo da neko trpi uvrede zbog drugačijeg političkog mišljenja. Toga u našem društvu ne bih smelo da bude i zato najstrožije osuđujem postupke glumca Sergeja Trifunovića i pozivam sve žene da osude ovakvo ponašanje“ – rekla je Rakićeva.

(ICJ)

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

7 thoughts on “MEDVEĐA: Ženska mreža SNS-a osuđuje svaki vid nasilja nad ženama”

  1. Podržavam osudu na svaki vid nasilja pogotovo kada je u pitanju nasilje nad ženama. Žene su stub svake porodice

  2. Aposutno podržavam svaki vid osude na glumca Sergeja.

  3. Za svaku osudu je izjava Sergeja Trifunovica. Nebitno sto je on slavni glumac. Sramnje izjave ovakvog tipa su nedopustive i za svaku osudu.

  4. Napadati nekoga samo zato što drugačije misli ili zato što podržava politiku Aleksandra Vučića je zaista ružno, u najmanju ruku. A što se tiče Sergeja, moje pitanje je: ima li on majku ženu, sestru???!!!

  5. Svaka čast! Ako je i od Sergeja Trifunovića mnogo je. Ne smemo da dozvolim da se vraćamo u srednji vek i da se pravimo da je OK kada neko vređa i maltretira žene. Bravo za hrabre mlade dame koje su javno osudile vandalizme Sergeja Trifunovića!

Komentarisanje je zatvoreno.