Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Milan Stevanović novi predsednik SO Medveđa

Odbrnici SO Medveđa na danas održanoj 21. sednici lokalnog parlamenta za novog presednika SO Meveđa izglasali su Milana Stevanovića.
Stevanović je na mestu predsednika Skupštine opštine Medvedja zamenio Milisava Miletića koji je nedavno podneo ostavku na mesto predsednika i odbornika SPS.
Za izbor Milana Stevanovića glasalo je 20 od pristuinih 27 obornika na današnjoj sednici. Stevanović je kadar SPS-a i član je Glavnog odbora ove partije od 2014. godine.
Milan Stevanović je Strukovni menadžer u turizmu i ugostiteljstvu trenutno zaposlen u TO Medveđa kao Stručni saradnik za marketing (od 2013 godine). Preko deset godina iskustva u planiranju i realizaciji projekata u oblasti turizma i kulture. Autor i koautor preko 15 projekata koji su realizovani u 5 opština i gradova na teritoriji Južne Srbije, podržani su od: Ministarstva kulture i informisanja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Međunarodnih fondacija. Autor i realizator više projekata istraživanja, digitalnog dokumentovanja i prezentacije nematerijalnog kulturnog nasleđa, kao i više multimedijalnih umetničkih projekata inspirisanim nematerijalnim nasleđem.