Vesti

Milenko Jovanov: Pajtić ponovo halucinira

Bojan Pajtić nas je  ponovo upoznao sa svojim halucinacijama. Kao što je u aprilu halucinirao da Srpskoj naprednoj stranci „opada rejting“ i da se nalazi pred „izvesnim gubitkom vlasti“ i da mu zato neko preti, danas halucinira da se protiv njega koristi nekakav „govor mržnje“.

Ne može se „govorom mržnje“ nazivati iznošenje činjenica da je Pajtić potrošio 32 miliona evra i otvorio bolnicu koja ne radi, jer je stvarno potrošio pare, stvarno je otvorio tri dana pred izbore i stvarno ni danas ne radi. Ili da je uništio dve banke i tri fonda, ili da su otete pare namenjene deci ometenoj u razvoju u slučaju Heterlend, jer se sve to desilo.

Pajtić očigledno želi da se ućutka Srpska napredna stranka, koja o njegovoj kriminalnoj pokrajinskoj vlasti govori bez straha i da se spreči svaka priča o tome kako je Vojvodina sistematski uništena od Demokratske stranke u proteklih 16 godina.

Važno je da državni organi rade svoj posao i što se radi na tome da se pronađu ljudi koji su kršili zakon. Bez namere da utičem na njihov rad, moram da podsetim da je Pajtić, između ostalog, poznat i po tome da je organizovao ispisivanje parola „smrt Pajtiću“, kaže se u saopštenju za javnost Srpske napredne stranke koje je potpisao Milenko Jovanov potpredsednik Glavnog odbora.