Medveđa Sijarinska banja Vesti

Miloš Radović nastupio u Sijarinskoj banji

Sedmo veče na Gejzerskim noćima nastupio je solista Miloš Radović. Sutra se predstavlja se TO Vlasotince, pored toga biće izvedena monodrama „Tugo Boške“, a biće održan i izbor za Prvi glas Gejzera.

Sijarinska banja – Na Gejzerskim noćima u Sijarinskoj banji, posetioci su imali prilike da uživaju u raznovrsnom repertoaru od romansi, starogradske muzike do evergrin melodija. Kroz vrstu muzike koju interperetira Miloš Radović. 

 

Gezesrke noci 7 003

Miloš je završio solo-pevanje u klasi prof Radmile BakočevićMiloš Radović (bariton) je profesor pevanja. Studije solo pevanja je završio u klasi primadone Radmile Bakočević. Pored klasičnog, operskog repertoara, izvodi starogradske pesme, napolitanske kompozicije, romanse, šlagere, evergrin melodije i tradicionalnu muziku, nacionalnih i svetskih autora. Solista je RTS-a, održao je više od 150 solističkih koncerata. Nastupa sa različitim ansamblima – Narodni orkestar RTS, Tamburaški orkestar RTV Novi sad, kamerni ansambli… Neizostavna Miloševa pratnja je njegov rođeni brat, profesor, pijanista i kompozitor Aleksandar Radović.
Osme večeri u Sijarinskoj banji predstaviće se TO Vlasotince, pored toga biće izvedena monodrama „Tugo Boške“, a biće održan i izbor za Prvi glas Gejzera.