Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Ministar finansija Siniša Mali sa svojim saradnicima danas na radnom sastanku u Leskovcu

Lokalna samouprava grada Leskovca sa Ministarstvom finansija ostvaruje odličnu saradnju. Pre nekoliko meseci ministar finansija Siniša Mali je prisustvovao sastanku gradonačelnika sa leskovačkim privrednicima i preduzetnicima. Ministar je sa svojim saradnicima ponovo boravio u Leskovcu. Na radnom sastanku koji je održan u kabinetu gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića se govorilo o važnim projektima koji će se u narednom periodu realizovati u gradu na Veternici kako bi građani Leskovca živeli bolje.

Projekat Upravljanje otpadnim vodama na teritoriji grada Leskovca je ministru predstavila Maja Milošević Milojić koja je zadužena za izgradnju Centralnog postrojenja za prečišćavanje koje će zajedno sa gradskim kolektorom biti završeno vrlo brzo.

Ministar je pohvalio ovaj projekat koji za cilj ima očuvanje životne sredine i zdravlja populacije, i naglasio da će Ministarstvo finansija gradu Leskovcu biti na raspolaganju za sve vrste podrške i pomoći kako bi postrojenje u što skorijem roku počelo da funkcioniše.

 

Info centar juga