Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Ministar Lončar u Domu zdravlja u Medveđi

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je danas Dom zdravlja u Medveđi.

„Ministru smo predstavili šta je sve do sada urađeno i šta su nam planovi sa Ministarstvom Zdravlja. Uradićemo još radova na Domu zdravlja u Medveđi u domenu energentske efikasnosti i natstrešnicu za hitne službe. Nova radna mesta koja je najavio Ministar će značajno unaprediti kvalitet rada.
U Medveđi smo iz sopstvenih sredstava nabavili vozilo Lada Niva i biohemijski aparat a preko Ministarstva zdravlja sada nabavljamo digitalni rengen aparat. U planu nam je i nabavka još jednog sanitetskog vozila u narednoj godini. Kućna nega je dobro organizovana i uvek se dodje tamo gde treba, bez obzira na vremenske i terenske uslove.
Zdravstvo na ovom prostoru je nešto čime se mi ponosimo.“ – istakao je predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić.

   

    

   

   

   

   

   

   

(Info Centar Jug)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Dobro ste se setili i Medvedje tako i treba ulagati i u jug

Komentarisanje je zatvoreno.