Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Ministar Vulin danas obišao rekonstruisane policijske stanice u Bojniku i Lebanu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas rekonstruisane policijske stanice u Bojniku i Lebanu i istakao da su mnoge policijske uprave, stanice i ispostave obnovlJene i da nova ulaganja u radni prostor policijskih službenika tek slede.

   

Ministar policije je naglasio da je jedan od prioriteta njegovog rada upravo i to da se stanice i ispostave obnove i osavremene.

   

 

„Posle više decenija, policijske stanice u Bojniku i Lebanu su obnovljene i rekonstruisane, baš kao što će biti i sve druge policijske stanice i ispostave od juga do severa naše države. Hoću da svaki moj policajac i iz Leskovca, i iz Bojnika, Lebana, Medveđe i svakog drugog mesta u Srbiji ima najbolje uslove za rad i adekvatan prostor za obavljanje svojih policijskih dužnosti. Kao što je svaki moj policajac dobio novu uniformu, čizme, novu opremu, tako će svaki policajac dobiti i nov, savremen, adekvatan prostor za svoj rad. Pripadnici policije su to svojom odgovornošću, hrabrošću i marljivošću zaslužili, posebno naši policajci na jugu zemlje koji su uvek i u svakom trenutku tu za svoju državu i građane, onda kada je najteže“, rekao je Vulin.

Foto:MUP

infocentarjug.rs