COVID-19 Društvo Srbija Vesti

Ministarstvo za rad formiralo viber grupu za sve informacije u vеzi sa vanrеdnim stanjеm u Srbiji

Građani Srbijе od sada na mnogo lakši i brži način mogu da sе informišu o svim aktuеlnostima u vеzi sa vanrеdnim stanjеm u Srbiji izazvanim virusom korona i prеko „Viber Community“ kanala koji jе pokrеnulo Ministarstvo za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, navode u ovom ministarstvu.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je kanal, koji je na Viber aplikaciji pokrenulo u cilju bržeg informisanja građana Srbije o aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem izazvanim epidemijom koronavirusa, u kratkom periodu dostigao broj od više od 9.000 članova, kao i da se iz časa u čas povećava.

Sve bitne informacije na ovom kanalu se redovno objavljuju i ažuriraju, kako bi građani u svakom trenutku imali tačne i precizne informacije u vezi sa situacijom i njihovim pravima i obavezama.

Ministar Zoran Đorđević istakao je da to ministarstvo pruža sve informacije relevantne za vanredno stanje i da želi da dopre do svih građana, kao i da u tu svrhu koristi sve dostupne kanale komunikacije i radi na uspostavljanju novih, kako niko ne bi ostao uskraćen.

Kanal Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na Viberu od danas je dostupan i preko direktnog linka i preko „Explore“ opcije u Viber aplikaciji zajedno sa drugim najposećenijim kanalima te aplikacije u Srbiji.

Link za direktan pristup “Viber Community“ kanalu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je vb.me/MINRZS.

 

Info centar juga