Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Miroslav Ilić zatvorio "Gejzerske noći" najposećenije do sada

Dvadesete po redu „Gejzerske noći“ završene su sinoć nastupom slavuja iz Mrčajevac,  Miroslava Ilića i to pred mnogobrojnom publikom. Oduševljena publika je sve vreme uglas pevala sve njegove pesme: Božanstvena ženo, Tebi, Jesen sedamdeset i neke, Luckasta si ti, Pozdravi je pozdravi, Srce moje dobro nisi stalo i mnoge druge.  Sijarinska banja bila je najposećenija do sada.

„Dolazio sam u Bojnik i Lebane ali u Sijarinskoj banji sam prvi put i veliko mi je zadovoljstvo da sam večeras ovde. Posetio sam vodopad u selu Petrilje i imam samo reči hvale jer je ono prava lepota koju je Bog dao. Doček, u domu porodice Ristić, je bio fantastičan. To je jedna prava domaćinska kuća i rado ću se odazvati svakom sledećem pozivu“ – kaže nam kroz osmeh legendarni Miroslav Ilić, koji je ujedno najavio dve nove pesme kao i tradicionalni solistički koncert 10. i 11. decembra u Sava Centru.

Izvor: Nenad Mihajlović

Tradicionalne 20. Gejzerske noći završene su uz nekoliko hiljada ljudi, pesmu, igru i dobro raspoloženje. Organizatori ove manifestaciji zasluženo su dobili sve pohvale.

FOTO GALERIJA:

(ICJ)