Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

MONSTRUOZNO U dvorištu škole Vuk Karadžić pronađen zaklan pas

UZNEMIRUJUĆE Gledanje videa i slika se ne preporučuje deci i osetljivim osobama.

Danas su učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Lebana u dvorištu škole pronašli leš šteneta starog oko dva meseca, bez glave i nogu. Deca su bila vidno uznemirena, prijavila su roditeljima, a roditelji su zvali predstavnice udruženja Levijatan. „Psa su pronašla deca koja su vozila bicikle u školskom dvorištu. To je bilo negde danas oko 15.30 sati. O slučaju je obaveštena Vetetinarska stanica, koja između ostalog obavlja poslove zoohigijene u našem gradu. Oni su nam dali odgovor da leš sklonimo do sutra a oni će sutra da vide šta dalje“ kažu  predstavanice ovog udruženja iz Lebana, koje dodaju da su o svemu obavestile centralu Udruženja Levijatan. Po njihovim rečima deca su bila veoma uznemirena prizorom koji su zatekla.

Direktor OŠ „Vuk Karadžić“ Dragan Jović u izjavi za naš portal kaže da za ovaj slučaj prvi put čuje od nas i da svakako osuđuje ovaj gnusni čin nasilja nad životinjama.

SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

Redakcija portala Info centar juga osuđuje ovaj gnusni čin nasilja nad životinjama, koji nažalost nije prvi u našem gradu.