Jug Srbije Lebane Vesti

Na sednici Izvršnog Odbora SNS-a isključeno 5 članova stranke iz Lebana

Na sednici Izvršnog Odbora Srpske napredne stranke, koja je održana dana, 16.marta 2018. godine u Beogradu, doneta je Odluka o isključenju sledećih članova iz Srpske napredne stranke:

1. Kocić Novica

2. Pešić Velibor

3. Pečenković Ljiljana

4. Živković Srđan

5. Marjanović Gojko

Na predlog Povereništva SNS-a Lebane, navedeni, sada već bivši članovi SNS-a, isključeni su jer su sa opozicionim grupicama pokušali da smene aktuelno lokalno rukovodstvo, koje čine koalicija SNS i SPS u Lebanu, i to 28.12.2017. godine, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio fabriku u Lebanu posle više od 30 godina.
Pripreme smene vlasti trajale su nedeljama, a kruna svega trebalo je da bude kada je u Lebanu bio predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Predstavljajući se kao lojalni članovi SNS-a, lažima i obmana ubeđivali su članstvo da je otvaranje fabrike obmana za građane Lebanai da su oni ti koji mogu Lebane izvesti iz krize, a sve se radilo radi ličnih interesa i nastavka urušavanja opštine pražnjenja opštinske kase i dovođenja na čelo opštine one koji su Lebane i doveli do ivice siromaštva, a sve zarad sticanja lične koristi, navodi se u saopštenju Povereništva SNS-a u Lebanu.