Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Sport Vesti

Na sednici skupštine fudbalskog kluba “Jablanica” izabrano novo rukovodstvo

Na sednici skupštine fudbalskog kluba “Jablanica” izabrano je novo rukovodstvo nakon ostavke predsednika Ljubiše Jankovića.

Ljubiša Janković, dojučerašnji predsednik FK Jablanica podneo je ostavku, a kako je izjavio na samoj sednici, on je pokušao sve što je mogao za klub, da to nije išlo kako je on hteo, da nikoga ne krivi za neuspeh, i da su svi podjednako krivi za takvo stanje u klubu, tako da nije želeo da i dalje vodi fudbalski klub, saznali smo od novoimenovanog predsednika ovog kluba Marka Ivanovića. Ivanović je podršku za imenovanje dobio od same skupštine, ali i od Sportskog saveza opštine Medveđa, lokalne samouprave i veterana, javlja Radio Medveđa.

 

Na istoj sednici doneta je i odluka da novi direktor kluba bude Stefan Raičević, dok su za članove upravnog odbora izabrani Saša Tasić, Besim Sahiti, Dejan Simić, Dragan Janković, Miloš Šarac i Aleksandar Radović. Nadzorni odbor čine Miljan Jović, Ratko Durković i Goran Aćimović.

“Probaćemo da uvedemo nešto novo u fudbalski klub, da se klub postavi gde mu je mesto, da se neki propusti prethodne uprave isprave, za koje smo mi znali jer smo mi i ujedno i igrači kluba, naravno uz podršku opštine i Sportskog saveza ali i svih igrača” zaključio je Ivanović.

 

(Kraj)