COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Na teritoriji Opštine Medveđa Vojska Srbije izvršila dezinfekciju javnih površina i ulica

Danas je na teritoriji Opštine Medveđa, ponovo izvršena dezinfekcija javnih površina i ulica. Danas je u pomoć je pritekla Vojska Srbije koja je svojim vozilom i ljudstvom izvršila dezinfekciju rastvorom natrijum hipohlorita.

Ovo je velika pomoć Vojske Srbije opštini Medveđa, koja se kao i ostale lokalne samouprave bore protiv nevidljivog neprijatelja i sprečavanja širenja Korona virusa (COVID 19).

„Zahvalni smo Vojsci Srbije i komandi kopnene Vojske iz Niša kao i Komandantu vojske Generalu Simoviću, na pomoći koju pružaju našoj opštini u ovim teškim trenucima. Zahvalnost je još veća obzirom da će Vojska Srbije i na dalje vršiti dezinfekciju javnih površina na teritoriji Opštine Medveđa. Još jednom bih zamolio sve građane Opštine Medveđa da ostanu kod kuće i poštuju mere Vlade Republike Srbije i presednika države. Vodeći računa o sebi, razmišljamo i čuvamo svoje sugrađane, jer ćemo samo tako svi zajedno iz ovoga izaći kao pobednici“ – poručuje zamenik komandanta Štaba za vanredne situacije Goran Ivanović.

 

Info centar juga