Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Najbolji učenici iz Lebana nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 dinara

Predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem priredili su svečani prijem, u sali Skupštine opštine, za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola iz Lebana koji su postigli zapažene rezultate kako u školi tako i na republičkim takmičenjima.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što danas sedim sa vama. Ovo je jedan mali znak pažnje za sav trud koji ste uložili  tokom školske godine, ali i na takmičenjima. Želim vam da nastavite ovim putem, da budete uspešni kao što ste bili do sada i da vaše porodice, škole, mentore ili nastavnike koji su radili sa vama, nastavite da predstavljate u najlepšem svetlu“ – rekao je Ivan Bogdanović, predsednik opštine Lebane.

Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola iz Lebana nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 dinara.

 

Nagrade su dobili sledeći učenici:

Aleksandar Ristić 

Predrag Simić

Jovana Stojanović

Isidora Đorđević

Anica Zdravković

Aleksandra Milić

Kristina Krstić

Igor Trajković

Dana Ranđelović

Nikoleta Stojimenović

Jakov Miljković

Pavle Vukadinović

Stefan Denčić

Teodora Srećković

Katarina Stanojković

Slobodan Mitrović – Mentor

Svetlana Cvetković – Mentor

Dušanka Srećković – Profesor

Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, profesori i mentori iz Lebana nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 dinara. Fonda za mlade talente opštine Lebane svake godine nagrađuje najbolju decu, odnosno daje stipendije za decu koja imaju prosek preko 9,5. Opština Lebane je u toku 2017. godine izdvojila oko 900 hiljada dinara za studente sa prosekom preko 9,5.  Na osnovu skale, godine studija i proseka koji imaju nagrade za najbolje studente su od 10.000 – 40.000 dinara.

   

   

   

   

   

   

(ICJ)