Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Najpopularniji restoran Groš gradi benzinsku pumpu, autoperionicu i kafić

Jedan od najpopularnijih restorana u Leskovcu, etno-restoran Groš uskoro će biti bogatiji jer se uveliko radi na izgradnji benzinske pumpe, perionice za automobile i kafića. Ova investicija u vrednosti je od oko 70 miliona dinara a po rečima vlasnika etno restorana Groš, biće posla za još dvadesetak Leskovčana.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, nakon obilaska poljoprivrednog gazdinstva porodice Stamenković u Donjem Stopanju, obišao je radove koji su u punom jeku jer se gradi benzinska pumpa, autoperionica i kafić.

„U našem gradu se intezivno radi i gradi u svim delovima. U ovom trenutku u Leskovcu se na najmanje četiri lokacije grade benzinske pumpe. Očekujemo na ulasku u grad da bude i Šelova pumpa, ali smo još ponosniji  kada smo na prostoru gde naši sugrađani, rođeni ovde, žive i rade i ovde investiraju. Ovaj projekat biće u sklopu etno restorana Groš“- kazao je Cvetanović.

 

Dragan Stamenković, koji je zadužen za sprovođenje ovog projekta, je dodao da će ova investicija zaokružiti ponudu restorana Groš jer će posetioci sada moći uz značajne popuste da se snabdu i gorivom, te da će biti izgrađene i perionice za samousluživanje, kao i kafić.

 

Info centar juga