Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Naše srce kuca za Srbe na Kosovu i Metohiji

U sklopu humanitarne akcije ,,Naše srce kuca za Srbe na Kosovu i Metohiji“ koju organizuje ,,Pravoslavno udruženje Samo Sloga Srbina Spasava“, u subotu, 7. aprila od 19.00 časova u Domu Kulture Radan Lebane, emitovaće se dokumentarni film o Srbima na Kosovu i Metohiji.

Ulaz će biti 50 dinara. Sav prihod koji bude sakupljen biće upućen ugroženim srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji. Iz udruženja pozivaju sve građane opštine Lebane da se priključe ovoj akciji, da dođu da isprate emitovanje filma i da na taj način pomognu našoj braći na Kosovu i Metohiji, saopštava „Pravoslavno udruženje Samo Sloga Srbina Spasava“.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke zahvaljuje se na pozivu koji mu je upućen od strane ,,Pravoslavnog udruženja Samo Sloga Srbina Spasava“, koje u okviru humanitarne akcije ,,Naše srce kuca za Srbe na Kosovu i Metohiju“ u subotu, 7. aprila od 19.00 časova u Domu kulture Radan u Lebanu prikazuje dokumentarni film o Srbima na Kosovu i Metohiji. Pozivamo
sve članove i simpatizere stranke i sve patriote da se priključe ovoj akciji i dođu da zajedno ispratimo emitovanje filma na taj način pomognemo našoj braći na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke.