Bojnik Jug Srbije Sport Srbija Vesti

Nenadović priredio svečani prijem za prvake Srbije u malom fudbalu

Ekipa Osnovne škole „Stanimir Veljković Zele“ iz Bojnika predvođena profesorom Dejanom Davidovićem ubedljivo je trijumfovala na finalnom takmičenju Republičkog prvenstva u malom fudbalu koje je održano u Karatašu kod Kladova. Oni su u finalu savladali ekipu Borče rezultatom 2:1 i osvojili zlatnu medalju.
Zlatne fudbaler iz Bojnika danas je u svom kabinetu, primio predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović.

„Mladi fudbaleri su u potpunosti opravdali očekivanja i zaslužili ovaj plasman, jer posle višemesečnog napornog rada ovo je kruna nijhove dosadašnje karijere“ – kazao je Nenadović.

„Na takmičenju, koje je održano u sportskom centru Karataš kod Kladova, učestvovalo je 8 ekipa iz cele Srbije, naša ekipa iz Bojnika je pokazala svoje kvalitete i osvojila prvo mesto na Republičkom takmičenju u malom fudbalu, tako da smo doneli zlato našem Bojniku“ –  kazao je nastavnik Dejan Davidović.

Zlato u Bojniku doneli su: Strahinja Dinić, Nenad Golubović, Aleksandar Sejdić, Nemanja Arsić, Bogdan Aleksić, Aleksandar Arsić, Darko Ljubenović, Nikola Stanković, Bogdan Veselinović, Lazar Petrović i Aleksandar Jovanović.

„Najteže je bilo prvog dana, posle dve nerešene utakmice, bilo je dosta napeto, tamo su nas malo potcenjivali i ponižavali jer dolazimo iz malog mesta, tu smo mnogo psihički pali. Sutradan smo odlučili da damo maksimum od sebe, pokažemo šta znamo i tako poneli titulu prvaka Srbije u malom fudbalu“ – kazao je Darko Ljubenović.

Ovi momci završavaju osmogodišnju školu, ali kazu da će i dalje nastaviti da se bave fudbalom i to većina u FK „Pusta Reka“, dok je Nikola Stanković već prešao u redove FK Partizan.

(ICJ)