Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Nenadović sinoć posetio novoformirani Omladinski klub mladih u selu Kacabać

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović sinoć je posetio novoformirani Omladinski klub mladih u selu Kacabać, a kako se po starom običaju u goste ne ide praznih ruku, Omladinski klub u Kacabaću dobio je od lokalne samouprave sto za stoni tenis. Nenadovića su Kacabaćani dočekali u velikom broju.

 

Prisutne je najpre pozdravio odbornik Dalibor Ljubenović kazavši da je Omladinski klub u Kacabaću formiran kako bi omladina iz ovog sela dobila podršku koju zaslužuje. Omladinski klub za sada broji oko 50 članova a za samo nešto više od mesec dana kako je formiran, do sada je imao nekoliko aktivnosti u selu.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović pozdravio je i pohvalio vrednu omladinu iz Kacabaća, istakavši da najveće zasluge za formiranje Omladinskog kluba pripadaju odborniku Daliboru Ljubenoviću.

„Omladinci iz Kacabaća odmah su krenuli u akciju čišćenja sela, seoskog groblja, prilaznog puta do Mesne zajednice pa i ove zgrade u kojoj se sada nalazimo a koju niko nije očistio 12 godina. Lokalna samouprava obezbedila je jedan sto za stoni tenis, a kako sada vidim da je ova prostorija jako velika, obećavam da ćemo uskoro obezbediti još jedan sto“ – kazao je Nenadović.

Miodrag Denić, predsednik Omladinskog kluba izrazio je zahvalnost lokalnoj samoupravi, a posebno predsednku opštine Bojnik, Nebojši Nenadoviću na donaciji i obećao da će omladina sela biti još požrtvovanija kada je u pitanju unapređenje uslova života i rada meštana Kacabaća.

ICJ – predsednik opštine Bojnik i predsednik Omladinskog kluba Kacabać

Prvi stonoteniski meč odigrali su predsednik opštine i predsednik Omladinskog kluba.

 

Info centar juga