Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Neša Galija sinoć otvorio kulturno leto u Medveđi

Nenad Neša Milosavljević, pevač legendarne niške rok grupe Galija, sinoć je u okviru kulturnog leta u Medveđi, dva sata svirao hitove ove grupe ispred kuluturnog centra u ovom mestu.

U najvećim hitovima niškog benda Galija sinoć su uživali meštani Medveđe na koncertu na platou ispred Kulturnog centra. Ljubitelji stvaralaštva ovog niškog benda su skoro dva sata pevali i đuskali uz poznate pesme poput „Digni ruku“, „Još uvek sanjam“, „Možda sam lud“ i mnog druge poznate hitove.

Neša, gitara i hitovi za sva vremena bili su dovoljni za odličnu atmosferu sinoć u Medveđi. U publici sve generacije, oni malo stariji koji su rasli uz hitove Galije, ali i mlađe generacije koje svaku pesmu znaju od reči do reči. 

Grupa Galija postoji veće 42 godine, a Neša ističe da provesti 4 decenije u jednom bendu nije malo ni jednostavno, ali ističe da je Galija za njega bila i ostala pravi izbor:

„Kad se osvrnem na tih 40 godina shvatim da nisam promašio život, da sam dobro izabrao i uradio. Ponekad razmišljam kako bi mi izgledao život da nije Galije. Sigurno ne bih bio zadovoljan kao što sam sada“.