Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Nevena Zdravković direktorka lebanskog vrtića smenjena sa funkcije

Nevana Zdravković razrešena je dužnosti direktora Predškolske ustanove Dečja radost u Lebanu, posle jedanaest godina, rešenjem ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Branka Ružića.

ICJ-Nevena Zdravković

U video prilogu možete pogledati intervju sa Nevenom Zdravković koja je za portal Infocentar juga govorila o svom iznenadnom razrešenju, kao i o razlogu istog, doskorašnjim partijskim drugovima i problemima sa kojima se sretala.

Zdravkovićeva nam je za kraj razgovora rekla da je na njenom mestu, rešenjem ministra prosvete, za novog dirtektora lebanskog vrtića postavljenja vaspitač, Sonja Marinković, koja je do sada radila u Leskovcu.

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović rekao je za naš portal da je za razrešenje direktorke vrtića u Lebanu, Nevene Zdravković saznao preko društvenih mreža i čaršijskih priča u šta i sam nije verovao jer zvaničnog dopisa i obaveštenja iz Ministarstva prosvete nije bilo.

Poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu, Goran Jović, je takođe bio zatečen informacijom o smeni Zdravkovićeve.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. SPS u Lebanu je već neko vreme u ćošku, zahvaljujući čelnicima SNS, i sa svime što će Nevena sada iznositi, neće im mnogo naškoditi. Ali je dobro da mi obični smrtnici dobijemo potvrdu kako su se svi dokopali radnih mesta (i to na neodređeno vreme), ko je kome i kako i u kom vremenu bio (ne)podoban. Nje lično mi nije žao, možda je ona bila dobar direktor, lojalan prijatelj, ali podrazumeva se, da je sve to radila zarad svoje lične koristi. Tako da, ko sa đavolima tikve sadi, iste mu se o glavi i obiju.

Komentarisanje je zatvoreno.