Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Sport

NI „D“ OD DERBIJA Jedinstvo iz Bošnjaca „pregazilo“ leskovačku Dubočicu

Ni i D od derbija, Jedinstvo Bošnjace pregazilo je leskovačku Dubočicu i upisalo drugu pobedu iz isto toliko utakmica i sada je na čelu tabele sa 6 bodova i najboljom gol razlikom 9:1.

Kao što i sam rezultat govori danas je u Bošnjacu pred oko 500 gledalaca viđena apsolutna dominacija domaćina. Ekipa Srđana Kocića ovaj susret  rešila je maltene u prvom poluvremenu. Goleada Jedinstva pocela je u 16. minutu kada je nakon kornera Nikola Grujić glavom matirao Đukića.

Prednost je u 41.minutu duplirao Zvonimir Stanković nakon sjajne akcije. U drugom poluvremenu na scenu stupa sjajni golgeter Jedinstva i najbolji pojedinac utakmice Vladimir Stojiljković koji je postigao tri gola u 55. zatim u 65. i 83. minutu.

Jedinstvo: Danić, Kostadinović, Kostić, M. Stanković, Dinić (Marković),Grujić, Mitrović (Petrović), Stojanović, Z. Stanković, Arsić, Djordjević (Stojiljković)

Dubočica: Djukić, Mladenović(Stojiljković), Marjanović, Gorčić, Vukojević(Mladenović), Marinković, Stojanović, Stamenković, Stanković, Kostić, Veličković(Djokić)

Igrač utakmice: Vladimir Stojiljković

   

(ICJ)