Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Sport Srbija Vesti

Nikola Mladenović iz Medveđe odbranio titulu na Državnom prvenstvu

Ovog vikenda održano je Državno prvenstvo u karateu GKF Federacije u Beogradu. Nikola Mladenović, takmičar iz Medveđe odbranio je titulu od prošle godine i po peti put postao prvak države u svojoj kategoriji. Mladenović se borio u kategoriji do 77 kilograma, gde ga je u finalu dočekao protivnik iz Novog Sada ali je mladenović odneo pobedu rezultatom jedan prema nula.

„Ovim putem zahvaljujem se svom treneru Zlatkoviću, lokalnoj samoupravi, na čelu sa predsednikom opštine Medveđa Draganom Kulićem, Karate klubu Jablanica, Sportskom Savezu Opštine Medveđa, a veliku zahvalnost dugujem i doktoru Draganu Anđelkoviću, direktoru Doma zdravlja u Medveđi koji mi je pomogao da saniram povrede i pripremim se za ovo takmičenje“- kaže Mladenović u izjavi za infocentarjug.rs.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Bravo Nikola ti si jedno veliko i pleme ito srce !!!

Komentarisanje je zatvoreno.