Jug Srbije Leskovac Vesti

Nikolić: "Niko mi do sada nije pomogao, jedino gradonačelnik Cvetanović i Srpska napredna stranka"

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović posetio je danas porodicu Nikolić u Donjem Sinkovcu koja će, zahvaljujući kompaniji DIT S  i angažovanju aktivista i članova Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Donjem Sinkovcu, od danas život biti uređeniji i lepši.

Povodom Svetskog dana socijalne pravde, članovi Saveta za društvene delatnosti Gradskog odbora Srpske napredne stranke, su ovoj porodici uručili pakete sa školskim priborom, sredstvima za higijenu i osnovnim životnim namirnicama. Videvši sa kakvim se problemom suočava ova porodica, GrO Srpske napredne stranke obećao je porodici Nikolić da će im pomoći, što je danas i učinjeno.

„Vidim da danas pojedine stranke u svojim saopštenjima ističu da se Srpska napredna stranka bahati i pravi velelepne mitinge i skupove kako bi pokazala svoju moć. Pre svega, želim da se zahvalim na komplimentu da je naša tribina koja je sinoć održana, velelepni događaj. Ali, na sreću, Srpska napredna stranka nije stranka bahatih ljudi koji vode računa samo o sebi. Današnjom posetom i čitavom akcijom to i pokazujemo, jer će od danas ova divna deca Emilija, Marko i Anđela sada živeti u lepšem domu“ – kazao je Cvetanović.

Forum žena Srpeske napredne stranke poklonio je danas porodici Nikolić tortu kao bi im život u renoviranoj kući počeo lepo i slatko. Pored ovog poklona deca su se najviše obradovala novoj spavaćoj sobi i velikom televizoru.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je, pored svih ovih poklona, najmlađem članu porodice poklonio iz svog džepa koverat sa određenom svotom novca jer kako naši običaji i nalažu, kada se dete vidi prvi put ostavlja se novac.

„Ova pomoć mi puno znači i niko mi do sada nije ovako puno pomogao. Koristim priliku da se zahvalim gradonačelniku Cvetanoviću i Srpskoj naprednoj stranci, Forumu žena na ovako lepom iznenađenju i svima koji su doprineli da moj dom danas izgleda ovako lepo i da  moja porodica napokon bude srećna“ – kazao je Nikolić.

(ICJ)