Medveđa Vesti

Obeležena slava SNS-a u Medveđi

Sečenjem slavskog kolača članovi, simpatizeri i mnogobrojni gosti obeležili su Svetu Petku, krsnu slavu Srpske napredne stranke u Medveđi.

Medveđa – Jerej Boban Vuković, sveštenik Hrama Vaznesenja Gospodnjeg u Medveđi čestitajući slavu svim prisutnima istakao je da Crkva poštuje vlast i da će vlast učiniti samo dobre stvari za građane Medveđe.

sns-medvedja-slava-001 sns-medvedja-slava-004

Ovogodišnji domaćin slave naprednjaka u Medveđi bio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić koji je nakon sečenja kolača, slavu predao budućem domaćinu Dragiju Filipoviću.

sns-medvedja-slava-003 sns-medvedja-slava-006 sns-medvedja-slava-002

Pozdravjaljući prisutne goste Arsić je istakao da mu je cilj da u Medveđi bude što manje politike, da se svi zajedno družimo na ovakvim svečanostima, da što više radimo i da što više gradimo. Prema njegovim rečima cilj lokalne vlasti je da ulepša Medveđu i da se otvore nova radna mesta. „Skele su svuda oko nas, radićemo i trg, ali ono što je nabitnije a to je da što više ljudi ostane ovde. Obzirom da je iseljavanje mladih naša bolna tačka, trudićemo se da da to preokrenemo. Za sad je najizvesnije otvaranje fabrike za preradu drveta, gde bi trebalo da se otvore 115 radnih mesta, a u ponedeljak imamo sastanak u Vladi vezan za rudnik Lece i na dobrom smo putu da i on nastavi sa radom“ istakao je Arsić i dodao „Ja pozivam sve nas da budemo pametni, mudri i složni i da iskoristimo podršku Vlade Srbije“.
sns-medvedja-slava-007
Prema njegovim rečima najbitnije da bude sloge i da nema podela, jer podele nisu nikom ništa dobro donele.