Politika Vesti

OBRADOVIĆ: SNS unela život u svaki deo Srbije, od Subotice do Vranja

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović ocenila je da je ta stranka unela život u svaki deo Srbije od Subotice do Vranja od kada je došla na vlast, pre šest godina.

Povodom 10 godina postojanja SNS, Obradovićeva je istakla da je SNS ponosna na svoje članove koji čine „ozbiljnu vojsku“ i napomenula da će se 10-ta godišnjica stranke sutra pored centralne proslave u Kraljevu, obeležiti i u drugim gradskim i opštinskim odborima.

„Najveći ponos svih nas koji radimo u SNS i istovremeno vršimo vlast, su naši rezultati i vlade i predsednika Srbije“, napomenula je Obradovićeva.

Komentarišući smanjenje penzija, Marija Obradović je navela da bi to neko nazvao „političkim samoubistvom“, ali da se nasuprot tome Vučić odlučio za to „kako bi iskreno rekao u kakvom je stanju država bila u tom trenutku i koliko smo bili zaduženi“.

„Aleksandar Vučić i dok je bio premijer i sada kada je predsednik, iako se neki šale na tu temu, zaista 24 sata se najozbiljnije bavi vođenjem države kako bi se izvukli iz tog perioda“, navela je Obradović.

Sada nakon svega, kako je podsetila Srbija ima preko 100 velikih stranih investicija, „Za poslednje četiri, odnosno šest godina koliko smo na vlasti, napravili smo velike pomake što se tiče zdravstva, kulture, škola, vojske i policije“, navela je Obradović.