Leskovac Sport Vesti

Održan 2. Memorijalni Karate turnir Janković Dragoljub – Gaga

Juče je u Leskovcu, u organizaciji Karate kluba Bušido i porodice Janković održan 2. Memorijalni turnir u čast i slavu Dragoljuba Jankovića, koji je pripadao zlatnoj generaciji velike Bušido porodice.

Memorijalni karate turnir, 02   Memorijalni karate turnir, 05

Ovaj neprofitabilan turnir okupio je klubove iz Leskovca, Niša, Sokobanje, Lebana, Medveđe, Prokuplja i Bujanovca.  Svi okupljeni došli su da odaju počast velikom čoveku i da svi zajedno damo jasnu poruku deci, a to je da poštujemo jedni druge i da smo svi tu okupljeni oko jednog cilja, a to je fizičko vežbanje i zdrav takmičarski duh, naglašava Vladimir Šiškin, trener karate kluba Busido iz Leskovca.

Memorijalni karate turnir, 04   Memorijalni karate turnir, 03

Iz ovog kluba zahvaljuju svima koji su podržali ovaj turnir, a zahvaljuju i klubu realnog Aikidoa Bodyguard i MMA klubu Animal Team, koji su takođe uzeli učešće na jučerašnjem turniru. Posebnu zahvalnost duguju roditeljima, vežbačima, trenerima, starim članovima, sportistima, predstavnicima medija i naravno porodici Janković, poručuju iz karate kluba Busido. Za najbolje su bile obezbeđene i prigodne nagrade u vidu pehara, medalja i diploma.