Bojnik Vesti

Održana 12 sednica SO Bojnik

U Bojniku je juče održana dvanaesta sednica SO na kojoj je usvojen Predlog odluke o dopuni odluke o osnivanju Ustanove sportska hala Bojnik. Do registracije ustanove, sportska hala Bojnik poslove sportskog stručnjaka obavljaće Dejan Arsić, profesor fizičke kulture. Poslove sportskog stručnjaka angažovanog na poslovima rekreativnog sporta obavljaće Miloš Aranđelović, takođe profesor fizičke kulture dok će poslove klubskog lekara obavljati dr Ivica Trajković.

Zoran Zdravković, diplomirani ekonimista iz Đinđuše razrešen je dužnosti direktora Centra za socijalni rad Bojnik i imenovan je za vršioca dužnosti direktora ove ustanove.

Odbornici SO Bojnik usvojili su i Predlog progama održavanja komunalne infrastrukture i uređenja građevinskog zemljištva za 2017. godinu.

Odbornici su usvojili i Izvestaj o radu Komisije za sprovođenje konkursa za dodelu sredstava iz budžeta opštine za 2016./2017. godinu radi unapređenja položaja starijih osoba i osoba sa invaliditetom u opštini Bojnik kao i o utrošku finansijskih sredstava.