Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Održana 38. sednica Opštinskog veća u Lebanu – usvojene sve tačke

U skupštinskoj sali SO Lebane juče je održana 38. sednica Opštinskog veća opštine Lebane sa pet tačaka Dnevnog reda. Na početku sednice u sklopu prve tačke razmatrano je organizovanje Javne rasprave o nacrtu Plana razvoja opštine Lebane za period od 2023 – 2030. godine (ODLUKA). Javna rasprava biće sprovedena od 25. 11. do 10. 12. tekuće godine, a nacrt Plana razvoja biće predstavljen na otvorenom sastanku – okruglom stolu 25. novembra.

Na ovoj sednici većnici su usvojili predlog Opštinskog pravobranilaštva za sklapanje sporazuma za naknadu nematerijalne štete za ujed pasa i mačaka lutalica, kao i predlog socijalnih anamneza Centra za socijalni rad za davanje jednokratnih novčanih pomoći licima sa teritorije opštine Lebane.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu opštine Lebane, glasovima većnika usvojene su sve tačke Dnevnog reda 38. sednice.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.