Jablanički okrug Leskovac Politika Vesti

Održana Izborna skupština PUPS-a u Leskovcu

U  sali Udruženja penzionera u  Leskovcu održana je Izborna skupština Partije ujedinjenih penzionera Srbije.

Po statutu su birani predsednik odbora kao i članovi ovog tela. Slobodan Veličković, dosadašnji predsednik odbora je izabran za predsednika gradskog odbora PUPS-a u novom četvorogodišnjem mandatu.

„Otkako je Srpska napredna stranka sa kolaicionim partnerima na čelu zemlje, vi dragi penzioneri, podneli ste najveći teret refomri. Veliku zahvalnost vam dugujemo što ste bili uz svoju zemlji i imali strpljenja i odgovornosti da izdržite poteze koje je bilo neophodno povući, a sve to je dalo pozitivne rezultate. Zato je predsednik Aleksandar Vučić predano i odgovorno radio kako bi penzije konstantno rasle i kako bi njihova isplata bila redovna“, kazao je na izbornoj skupštini članovima PUPS-a gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović.

Predsednik gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Leskovcu Slobodan Veličković istakao je da će se članovi PUPS-a u narednom period težišno angažovati po pitanju omasovljenja i jačanja partije, saradnji sa Udruženjima penzionera, drugim udruženjima i političkim partijama kao i na pripremnim aktivnostima za naredne izbore.

„PUPS će se takođe zalagati i za postizanje svenarodnog društvenog konsenzusa u pregovorima o budućnosti Kosova i Metohije sa ciljem zaštite imovine Države, građana Srbije i Srpske pravoslavne crkve u našoj južnoj pokrajini“, kazao je Veličković.

(Kraj)