Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Održana Javna rasprava Nacrta programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine

U sali Skupštine grada danas je održana Javna rasprava Nacrta programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine.

Prisutnima je predstavljen Nacrt programa gasifikacije grada. Nakon uvodne reči Saše Mladenovića, šefa Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Nacrt Programa gasifikacije Grada je predstavio koordinator Tima za izradu Miloš Ilić član Gradskog veća. Koordinator Tima za izradu Nacrta Programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine je istakao važnost ovakvog strateškog dokumenta i da je jedan od osnovnih uslova za dolazak investitora, ali da takođe, ne treba zaboraviti i ekološki aspekt kao veoma bitan kada govorimo o zagađenju vazduha.

Uvid u Nacrt Programa gasifikacije Grada, zainteresovani građani su mogli izvršiti preko zvanične stranice grada Leskovca.

Prisutni su svojim učešćem, predlozima i sugestijama doprineli izradi kvalitetnije verzije teksta. Nakon završene diskusije, konstatovano je da su neophodne minimalne izmene samog dokumenta i zaključeno da se Nacrt programa gasifikacije grada Leskovca za period 2021. – 2025. godine, može poslati na usvajanje Skupštini grada koja će se održati u narednom periodu.

Javnoj raspravi su prisustvovali direktori javnih i javno-komunalnih preduzeća, rukovodioci Odeljenja Gradske uprave grada, Tim za izradu Programa gasifikacije grada i građani.

infocentarjug.rs