Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Srbija Vesti

Održana konstitutivna sednica Saveta za obrazovanje, nauku i tehnologiju Srpske napredne stranke u Lebanu

Poverenik SNS-a u Lebanu, mr Goran Jović sazvao je konstitutivnu sednicu Saveta za obrazovanje, nauku i tehnologiju Srpske napredne stranke u Lebanu, koja je održana uz poštovanje epidemioloških mera.

Za predsednicu saveta izabrana je Ivana Krstić – profesorka srpskog jezika i književnosti, a za potpredsednike Nebojša Đorđević – profesor sporta i fizičkog vaspitanja i Mirko Pešić – profesor mašinske grupe predmeta. Za sekretara saveta izabrana je Emilija Vasiljević – profesorka srpskog jezika i književnosti.

 


Saveta za obrazovanje, nauku i tehnologiju Srpske napredne stranke u Lebanu ima za cilj da prepozna potrebe i zastupa interese prosvetnih radnika i da predstavlja platformu za dijalog i saradnju sa ostalim organizacijama. Konstitutivnoj sednici je prisustvovalo preko 25 prosvetnih radnika.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.