Jablanički okrug Jug Srbije Sport Srbija Vesti Vlasotince

Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević na pripremama kadetske bokserske reprezentacije Srbije

Dva kadeta bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, dobili su poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije Nenada Vasiljevića, da sa najboljim kadetima Srbije odrade bazične pripreme u Banji Koviljači.

Bokserski savez Srbije organizovao je pripreme reprezentativcima Srbije u trajanju od dve nedelje, kako bi se reprezentativci pripremili za predstojeće domaće i međunarodne turnire koji ih očekuju u toku 2023. godine. Uz selektora Vasiljevića pripreme reprezentacije vode treneri Ivan Popović i trener sa Kube Granado Rancel.

“Veoma smo zadovoljni što su dva člana  našeg kluba dobila mesto u kadetskoj reprezentaciji Srbije. Već nekoliko godina u kontinuitetu članovi našeg kluba postali su redovni članovi reprezentacije Srbije, što samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti i stručnosti u radu sa decom u našem klubu. Zahvaljujemo opštini Vlasotince koja prepoznaje ozbiljnost u našem radu i koja nam obezbeđuje neophodne uslove kako bi nesmetano mogli da radimo stručni deo sa decom. Zahvaljujući našem neumornom svakodnevnom angažovanju uspeli smo da među 20 reprezentativaca budu naša dva člana, a to je za jednu malu opštinu sa juga Srbije svakako ogroman uspeh” – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.