Lebane Vesti

Oni su budućnost Lebana

Na svečanoj sednici SO Lebane povodom dana opštine najboljim studentima i učenicima generacije, za prethodnu godinu, dodeljene su plakete i novčana nagrada u iznosu od 10.000 dinara.

Lebane – Novačane nagrade od po 10.000 dinara dobili su: Veljko Stamenković iz Lebana, student Elektrotehničkog fakulteta u Nišu sa prosečnom oscenom 9,91, Strahinja Đorđević, student Akademije umetnosti u Novom Sadu sa ocenom 9,82, Marko Krstić iz Lebana student student PMF-a u Nišu sa prosečnom ocenom 9,60.
Nagrađeni su i učenici generacije u svim školama u opštini Lebane za školsku 2015/16 godinu. Najbolji učenici su: Teodora Milošević iz Srednje tehničke škole „Vožd Karađorđe“,  Anastasija Đorđević učenica Gimazije, Ilija Đorđević iz Konjina učenik OŠ „Radovan Kovačević Maksim“,  Kristina Krstić iz Lebana učenica OŠ „Vuk Karadzić“ i Stefan Stanković iz Bošnjaca učenik OŠ „Radoje Domanović“ u Bošnjacu.
Svim nagrađenim studentima i učenicima redakcija portala Info centar Juga čestita na dosadašnjim rezultatima i želi im da postignu još veće uspehe u budućnosti.