Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Sport Vesti

Oni su najbolji sportisti u Lebanu u 2017. godini

Danas je u velikoj sali SO Lebane upriličena dodela nagrada najboljim sportistima i sportskim radnicima, za proteklu 2017.godinu. Nagrade je u ime predsednika opštine Ivana Bogdanovića, uručio Miroslav Stošić, sekretar Sportskog saveza opštine Lebane.

Upravni odbor Sportskog saveza opštine Lebane odlučio je da mladi košarkaš Dimitrije Ivković, član KK „Radan“ bude proglašen za najboljeg sportistu u 2017. godini, dok je mlada rukometašica iz RK „Radan“ Natalija Stanković proglašena za najbolju sportiskinju u protekloj godini.

Zoran Stanković trener ženskog rukometenog kluba „Radan“ proglašen je za najboljeg trenera, a ženska ekipa rukometnog kluba „Radan“ dobila je priznanje za najbolji sportski kolektiv.

Najbolji sportski radnik je Nebojša Stojanović iz Fudbalskog kluba “Jedinstvo” iz Bošnjaca.

Sportska nova nada lebanskog sporta Dara Smiljković, članica mačevalačkog kluba „Feniks“ iz Lebana.

Sekretar Sportskog Saveza opštine Lebane, Miroslav Stošić pozdravio je sve prisutne i poželeo im još veće i bolje uspehe u 2018. godini. On je naglasio da su lebanske rukometašice naš ponos i da su „obelile obraz Lebanu“. Član Upravnog odbora Sportskog saveza Lebana Dejan Miljković, pohvalio je trenera lebanskih rukometašica Zorana Stnakovića, jer je on po njegovim rečima najzaslužniji za uspeh ove dece.

  

  

 

 

   

 

  

Zabranjeno preuzimanje slika bez pozivanja na izvor!

(ICJ)