Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Opština Lebane daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Na sednici Skupštine Opštine Lebane koja je održana juče, 15.avgusta, upućena je podrška Predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije u istrajnosti u borbi na očuvanju mira na Kosovu i Metohiji, navodi se u saopštenju dostavljenoim medijima iz kabineta predsednika opštine Lebane.

Opština Lebane, daje punu podršku Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u pregovorima oko rešavanja problema Kosova i Metohije, kojim bi sačuvali i održali mir i stabilnost u regionu. Oštro osuđujemo napade koji su ovih dana sve učestaliji a stižu od onih koji bi da Srbiji i srpskom narodu naruše mir i učine našu zemlju marginalnim činiocem u regionu.

Podržavamo politiku koju Predsednik Aleksandar Vučić vodi u okolnostima koje su vrlo teške, dajemo podršku u njegovim namerama u pogledu očuvanja mira i stabilnosti.

Poštovani Predsedniče, građani Opštine Lebane daju punu podršku Vama i Vladi Republike Srbije, i sa ponosom stojimo iza svake odluke koju Vi i Vlada donesete, posebno kada je reč o rešavanju najvažnijeg pitanja za Srbiju-PITANjE Kosova i Metohije, zaključuje se u saopštenju.