Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Opština Medveđa uputila izvinjenje

Povodom informacije o obeležavanju Dana vojske u kasarni u Sinkovcu, koja je juče objavljena na našem portalu uredništvo portala Info centar juga, izvinjava se svim čitaocima zbog nekih netačnih navoda. Informacija je dostavljena iz kabineta predsenika opštine Medveđa i poslata je i ostalim redakcijama u Jablaničkom okrugu. Tim povodom danas su se saopštenjem oglasili iz kabineta predsednika opštine Medveđa. Saopštenje prenosimo u celosti.

Povodom obeležavanja dana Vojske u Leskovcu, i pogrešno plasirane informacije sa moje strane, upućujem izvinjenje svim medijima kojima sam uputila tekst objave.

Obzirom da je predsednik opštine Medveđa nakon obeležavanja događaja, otišao za Beograd i bio na radnom sastanku, a u nedostatku informacija za objavu sa događaja obeležavanja dana Vojske, 23. aprila, mojom greškom je došlo do preuzimanja dela teksta sa sajta vojske Srbije, ali iz ranije godine.

U želji da što pre prenese informaciju portal „Info Centar Juga“ je tekst objave preneo na svom sajtu, a odmah nakon što je uočena greška, saopštenje je povučeno. Ovom prilikom se javno izvinjavam portalu „Info Centar Juga“, koji je zbog moje greške doživeo neprijatnosti kako od svojih čitaoca, tako i od pojedinih medija.

Zahvaljujem svim ostalima novinarima na profesionalnosti koji nakon što su pročitali tekst objave i uvideli grešku, istu nisu plasirali u javnost.

S poštovanjem,
Milica Takašmanov