Vesti

Opštinski odbor SNSa Bojnik daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za Kosovo i Metohiju

„Sigurni smo, u koliko bi se izbori održali, da bi Aleksandar Vučić i SNS dobili maksimalnu podršku građana i opštinski odbor SNSa Bojnik podržava izbore. Građani bi još jednom pokazali da stoje iza predsednika Aleksandra Vučića jer su prepoznali mudrost, borbenost, želju za uspesima Srbije i bezrezervnu ljubav prema svojoj zemlji. Izbori bi pomogli da se na političkoj sceni još jednom pokaže i jasno napravi razlika između parvih i lažnih patriota. Srbija stoji uz predsedinka Aleksandra Vučića! Pokazaćemo i dokazaćemo na izborima! Nema predaje! Živela Srbija!“ navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke Bojnik.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Predsednik Aleksandar Vučić ce sigurno doneti najbolju mogucu odluku, sacuvace Kosovo i Metohiju, jer je dokazao da radi isključivo u interesu Republike Srbije! Zato predsedniku puna podrška, živela Srbija!

Komentarisanje je zatvoreno.