Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Politika Srbija Vesti

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bojniku najoštrije osuđuje još jedan napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bojniku najoštrije osuđuje još jedan napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića. Dragan Đilas i njegovi plaćenici imaju dvostruke aršine, jer njihovu decu niko nikada nije nigde pomenuo i etiketirao. A sada se meta stavlja ponovo na sina predsednika, Danila Vučića, navodi se u saopštenju OO SNS-a u Bojniku.

Dragan Đilas je sam hteo svoju decu da iskoristi u političke svrhe i na taj način sebe predstavi kao žrtvu i to građanima koji su bili žrtve njegovih malverzacijama i lopovluka dok je Demokratska stranka harala Srbijom.

Da li su mržnja, laži i histerija vaše jedino oružje? U Republici Srbiji sva deca moraju biti zaštićena i bezbedna. Nadamo se da će mediji koji su osudili izmišljeni napad na decu Dragana Đilasa, osuditi i objavu Jelene Vasić iz Krika“ – navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Bojniku.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

Komentarisanje je zatvoreno.