Jablanički okrug Jug Srbije Politika Vesti Vlasotince

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vlasotinca, sinoć proslavio stranačku slavu Svetu Petku

U Galeriji Kultrunog centra na Nešićevom keju, Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vlasotinca, sinoć je proslavio svoju stranačku slavu Svetu Petku.

Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni članovi i simpatizeri naprednjaka, predstavnici koalicionih partnera, kao i predstavnici drugih političkih partija, javnog i društvenog života vlasotinačke opštine. Obred rezanja slavskog kolača obavio je starešina vlasotinačke crkve Goran Dimitrijević. On je čestitao slavu naprednjacima i onima koji slave sa željom da je i narednih godina slave u zdravlju, miru i veselju.


Sve prisutne pozdravio je i prvi čovek vlasotinačkih naprednjaka Nenad Stojković, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vlasotinca, čestitajući slavu on je podsetio da je SNS nedavno proslavila deset godina postojanja. Po njegovim rečima, od kad je SNS preuzela vlast na republičkom nivou postignuti su veoma vidljivi rezultati.

„Mogu slobodno da kažem da ono što smo u prethodne dve godine uradili na lokalu, daje nam za pravo da budemo ponosni i da se ne stidimo toga šta smo uradili. Rezultate smo postigli zahvaljujući i dobroj saradnji sa koalicionim partnerima sa kojima zajedno vršimo vlast, i bez njih sigurno ne bi smo ih postigli. Svesni smo puta kojim smo krenuli, znamo šta nam je cilj, ali ako do tog cilja želimo da stignemo, moramo da idemo na pravi način“, poručio je naprednjacima Nenad Stojković.

 

 

(Kraj)