Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Organizovan doček Nove godine u Leskovcu uz Željka Vsića, orkestar Isidora Zećerovića i besplatna novogodišnja lutrija

Turistička organizacija grada Leskovca, pod pokroviteljstvom grada Leskovca organizuje doček Nove godine na gradskom trgu.

U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu zabavljaće  Željko Vasić i bleh orkestar Isidora Zećerovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22:30 i traje do 2 časa iza ponoći. I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja i grejane rakije), a zahvaljujući industriji mesa “MK” iz Leskovca građanima će biti podeljeno oko 2000 pljeskavica.

          Po prvi put, na inicijativu gradonačelnika grada Leskovca, dr Gorana Cvetanovića biće organizovana besplatna novogodišnja lutrija. Najsrećnije dobitnike očekuju vredne nagrade; letovanje za četvoročlanu porodicu u Grčkoj, vikend u Sokobanji, vikend u Vrnjačkoj banji i televizor  sa LED ekranom 82 cm.

         Propozicije lutrije: Svaki učesnik novogodišnje lutrije počev od petka 20. decembra 2019. godine preuzima potpuno besplatno kupon u Turističko-informativnom centru. Popunjeni nagradni kupon ubacivaće se 31. decembra 2019. godine od 21 čas u već zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena ispred glavne bine. Učesnik ima pravo da popuni samo jedan kupon o čemu će se voditi evidencija.

          Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila pet hiljada novogodišnjih kupona sa serijskim brojem od 0001-5000.

Izvlačenje srećnih dobitnika je u toku novogodišnjeg koncerta Željka Vasića, uz napomenu da dobitnici vrednih nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju neprisustvovanja radi dokaza smatraće se da je kupon nevažeći, te će dobitnik biti prvi sledeći izvučeni kupon.

Preuzimanje nagradnih kupona je svakog dana od 8 – 20 časova zaključno sa 30. decembrom 2019. godine.

Uoči dočeka Nove godine, 31. decembra, preuzimanje kupona vršiće se za vreme održavanja novogodišnjeg programa na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.

 

Info centar juga