Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Otvaranje Arene tramboline „Kengur“ u SRC „Dubočica“

20. oktobra u SRC „Dubočica“ otvoriće se inovativni sportski i zabavni park – Arena trambolina „Kengur“.  Za posetioce otvaranja pripremljena su prijatna iznenađenja – muzika, igre, nagrade, a prvih 200 skakača visine do 140 cm besplatno će moći da skaču na trambolini!

Skakanje na trambolini ne zahteva posebnu fizičku obuku i pogodno je za ljude različitih uzrasta. U Areni Kengur, čak i deca starija od godinu dana mogu biti angažovana. Poželjna je samo lagana sportska odeća i čarape.

Trambolina nije samo najzabavniji, vec i veoma koristan sport! Stiče se izdržljivost, fleksibilnost i spretnost, ojačavaju mišići, brzina reakcije i pokreti, razvija se vestibularni aparat!

Ovo je jedinstvena prilika za trening: Fitnes na trambolini je mnogo efikasniji i zanimljiviji nego samo trening u teretani. Izrada elemenata na trambolini daje veliki napredak u mnogim sportovima – fudbalu, košarci, boksu, gimnastici, akrobatici, planinarenju, snoubordingu, padobranstvu…

Trambolina je siguran sport. Svaka lekcija na trambolini mora započeti zagrevanjem i učenjem pravila ponašanja i bezbednosti. Za decu ispod 14 godina potrebna je dozvola roditelja (staratelja). Trener, u skladu sa spremnošću svakog gosta, primeniće adekvatne vežbe i pratiće bezbednost u areni.

Ovo je optimalna vežba za odrasle i decu! Ovde možete da se opustite i skačete sa celom porodicom! Svi će biti oduševljeni! 

Skačite sa porodicom i vašim društvom! Uživajte u osećaju letenja! Vežbajte svoje telo!