Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Otvoren Lidl u Leskovcu, prvog dana velike gužve

Istovremeno je, u 8 časova, LIDL otvorio vrata 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje i najavio najpovoljniju potrošačku korpu u Srbiji.

Veliki broj zainteresovanih potrošača širom Srbije, koji su već od ranog jutra u redovima čekali otvaranje, na policama Lidla dočekao je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta. Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.

Činjenica da je LIDL izabrao Leskovac kao jedan od gradova u kojem će započeti svoje poslovanje odličan je pokazatelj da se grad kreće u dobrom smeru i da je godinama unazad privlačan stranim investitorima, rekao je gradonačelnik Leskovca na otvaranju diskonta.

„Na mestu gde se LIDL danas nalazi nekada je bio ružan prostor, stara autobuska stanica, a dolaskom ove kompanije baš na to mesto, dalo je Leskovcu dodatni sjaj. Imena brojnih inostranih kompanija se vezuju za Leskovac. Zastave brojnih zemalja čiji predstavnici uspešno posluju u Leskovcu viore se širom grada. Svake godine se otvaraju nova radna mesta, danas ih je ovde otvoreno 40, i Leskovac zajedno sa svojim stanovnicima krupnim koracima sigurno korača u napredak, razvoj i budućnost.“ rekao je Cvetanović.

  

Ono što je obeležilo početak rada ovog diskonta u Leskovcu jesu nenormalne gužve. Ljudi su bukvalno i sattim čekali da uđu u prodvnicu. Na rafovima je tek poneki proizvod iz Srbije, a kako je rekao predstavnik kompanije LIDL Aleksandar Nikolić u pregovorima su sa još nekim kompanijama te se očekuje još proizvoda iz Srbije na rafovima ovog diskonta.