Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Počele „Igre na vodi“ u kompleksu Akva parka „Atina“ u Leskovcu

Danas su počele „Igre na vodi“ u kompleksu Akva parka „Atina“, koji je otvoren prošle godine ulaganjem od preko 2 miliona evra.

Ovo je još jedna u nizu letnjih aktivnosti u gradu na Veternici. Ovog meseca su počela sa radom još tri kupališta: u Kopašnici, u Grdelici i u Vučju, jer je cilj da Leskovčani ali i oni koji se odluče da posete naš grad u ovim letnjim mesecima imaju što više mesta za opuštanje i druženje. Prvom od tri dana, koliko će ovaj sportski događaj trajati, prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima. Broj posetilaca je očekovano veliki, a spektakl tek predstoji u sredu, kada će biti održano finale i proglašenje pobednika.

„Ove igre su potvrda da se lepe stvari ponavljaju i polako postaju tradicionalne jer podsetiću vas da smo slične igre organizovali pre dve godine, prvi put u Leskovcu, tada na bazenu u Grdelici.

Ovogodišnje igre na vodi okupile su oko 50 učesnika podeljenih u ekipe koje broje 7 članova (4 momaka i 3 devojke) i koji će se tri dana takmičiti ovde i pokazati svoju spretnost na vodi i u vodi. Osmišljeno je ukupno 10 igara, a za najbolju ekipu predviđena je nagrada od 50.000 dinara, dok će drugoplasirani biti nagrađeni sa 25.000 dinara,“ – poručio je član Gradskog veća Stefan Kitanović koji je otvorio Igre na vodi.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.