Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Počeli radovi na ojačanju kolovoza od skretanja za Petrovac prema Leskovcu

U toku su radovi na ojačanju kolovoza na delu državnog puta IIA reda broj 226 deonica Dragovac – Leskovac (Gornje Stopanje), odnosno dela puta od skretanja za Petrovac prema Leskovcu, u ukupnoj dužini od 2260 metara.

Vrednost ovih radova iznosi 23 miliona dinara, a sredstva za realizaciju je obezbedilo Javno preduzeće „Putevi Srbije“ Beograd. Radove koji se trenutno realizuju izvodi „Trace Srbija AD Niš“.

Radovi na ojačanju kolovoza se izvode iz programa redovnog održavanja državnih puteva. Prošle godine je na ovom putu rehabilitovana deonica u dužini od 300 metara, sa izradom rigole u dužini od 600m. Vrednost radova je iznosila oko 2 miliona dinara.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.