Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Počinje rekonstrukcija krova na PU ,,Đuka Dinić“ u Bojniku

Načelnik opštinske uprave Bojnik Nebojša Stanković potpisao je ugovor sa izvođačem radova firmom Mizoni iz Beograda o početku radova na zameni krova na centralnom vrtiću PU ,,Đuka Dinić“ u Bojniku.  Kako je ovom prilikom najavljeno početak radova se očekuje se za nekoliko dana.

Opštine Bojnik i Doljevac su zajedno učestovale na konkursu za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2018. godini.

„Opština Bojnik dobila je sredstva za rekonstukciju krova  na PU,,Đuka Dinić“ i jedan deo sredstava biće iskorišćen za edukaciju dece i roditelja. Vrednost radova na zameni krovnog pokrivača je 5.671.200 dinara, stručni nadzor nad izvođenjem radova vrši firma ,,Delta- inženjering’’ iz Leskovca. Rok za završetak radova je 45 dana“, rekao je predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović. 

Vrtić  u Bojniku u predhodnom periodu dobio je kombi, video nadzor i rasvetu, urađena je rekonstrukcija grejanja, a u narednom periodu planirano je da se uradi i fasada.