Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Podrška predsedniku Vučiću stiže i iz Medveđe

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Medveđi najoštrije osudio nasilne upade u zgradu RTS – a i blokadu zgrade Predsedništva od strane lidera Saveza za Srbiju, Đilasa, Obradovića, Jeremića i drugih pristalica opozicije, kao i svaki vid vandalizma i nasilja. Ovom prilikom iz Medveđe je pružena puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću.

Osuđujemo svaki vid nasilja, posebno nasilje nad ženama. Za protivzakonit, napadački i agresivan ulazak u zgradu Radio-televizije Srbije treba da budu kažnjeni svi odgovorni i apelujemo na nadležne organe da što pre deluju po ovom slučaju. Svi imaju pravo da se bore za svoje stavove i ideale, ali ne i da ugrožavanjem života i vandalizmom stvaraju strah kod ljudi,  poručeno je sa ovog sastanka u Medveđi.

Okupljeni članovi i sipatizeri Srpske napredne stranke, na čelu sa poverenikom SNS-a i predsednikom opštine Medveđa Nebojšom Arsićem, na večerašnjem sastanku poručili su da su spremni da krenu u Beograd i daju podršku Aleksandru Vučiću i pristojnoj Srbiji!

(Kraj)