Hronika Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Pokušaj samoubistva na Radan planini

Kako nezvanično saznaje infocentarjug.rs noćas je u bojničkom Domu zdravlja primljen muškarac sa prostrelnom ranom u predelu glave, odakle je hitno prevežen za Leskovac. Direktor Doma zdravlja u Bojniku nije mogao da potvrdi ovu informaciju jer, kako je i sam rekao, nije upućen, iako je vozilo bojničkog Doma zdravlja povređeno lice prevezlo do leskovačke bolnice.

„Noćas, oko jedan sat, u Urgentni centar leskovačke bolnice primljen je tridesetčetvorogodišnji muškarac M.M. sa otvorenom ranom na glavi i sa prelomom očne i nosne kosti. Nakon svih pregleda pacijent je hitno upućen za Klinički centar Niš i sada se nalazi na odeljenju neurohirurgije“, rekao je Dimitrijević i potvrdio informaciju da je povređenog muškarca dovezlo vozilo bojničkog Doma zdravlja.

U Kliničkom centru Niš potvrđena je informacija da je ovo lice primljeno noćas oko dva sata, ali preciznije podatke o zdravstvenom stanju pacijenta nismo dobili.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama povređeno lice sa Radan planine dovezla je svojim automobilom ženska osoba u bojničkom Domu zdravlja.

Iz Policijske uprave Leskovac potvrđeno je da se radi o pokušaju samoubistva, a dalji rad je u toku.